Svindel, overtro og Blogg

Blogg.no kan bli brukt til mye rart; noen skriver om mat, andre om mote mens andre prøver å svindle godtroende folk.

La oss trekke frem noen eksempler:

http://tarotkort.blogg.no :

Dette er en blogg som promoterer en nettside der man kan snakke med healere, synske, sjamaner osv. Og det koster deg bare 1800,- kr for 1,5 time! Røverkjøp!

Jeg skjønner ikke hvordan noen som beskriver seg selv som "heks på fulltid" kan fortsatt tjene penger! Er det fortsatt folk som tror på "synske" og "healing"? Er det ikke rart at når man tester disse personene så kan de ALDRI si konkret navn eller ting? Det har ALDRI skjedd at en "klarsynt" har sagt "dere finner Ola Olavson død i et rødt skur ved siden av huset i Allegaten 66". Om de døde kan kommunisere så er det rart at de aldri bruker fulle navn, gateadresser, datoer osv. Blir man til skikkelige spøkefugler når man dør? "Si at navnet mitt begynner med R.... jeg vil kødde litt med sønnen min!"

Så om noen fra Tarokort.blogg leser dette: dere kan bevise at dere er supergode/ekte ved å ta kontakt med mine avdøde slektninger og poste det her. Jeg gir dere tillatelse til å skrive fulle navn og alt dere kommer på..... Jeg tipper dere vil si "det er ikke slik våre enorme krefter fungerer", men dere hevder jo at dere får kontakt med avdøde slektninger til tilfeldige personer dere snakker med i telefon, så hvorfor ikke med en tilfeldig person via ett blogginnlegg? 

Her kan dere lese om en TV2-reporter som fikk jobb som synsk + topprating! http://www.tv2.no/a/3919727

Annet eksempel er Marias blogg  http://mariapjsverden.blogg.no/1428875146_det_koselige_ektepare.html Her kan man lese om "Mannen som ikke ville forlate kjelleren sin". Dette er ett spennende tilfelle der det er en mann som driver med fisking, eller maling, eller begge deler.... Skal si Maria er konkret her! Hun poster også bilder der hun "ser" denne mannen alene, og sammen med konen. Jeg ser bare vanlige bilder, men jeg er jo ikke noe medium.... Og som om det ikke var nok: hun får hjelp av en som heter Trond! Og han må være mektig for han truer faktisk denne mannen over til den "andre siden" ved hjelp av lyssabelen sin! (Håper dette ikke er Marias kodespråk for penis...)

Maria poster også om savnede mennesker, og oppfordrer folk som kjenner seg igjen til å kontakte henne. Hva prisen er sies ikke, men vil tro at husrens og redningsaksjoner ikke er gratis. 

Healing er også populært. Et raskt søk på facebook gir meg denne gruppen: https://www.facebook.com/frekvenshealing/?fref=ts Her har altså over 1000 profiler meldt seg på gratis healing.... Alt som må til er at man skriver "ja" på gruppen! Du kan også melde på familiemedlemmer og venner, til og med dyr! Det virker altså ikke som om denne mannen har noen grense på max antall. Han kan heale ALLE (så lenge de skriver på facebookgruppen hans)! For en kraft! Men jeg synest det er veldig rart at ingen har kommentert at de melder på alle i Norge, eller alle i verden. Tenk så mange som kunne blitt healet! Dette opplegget virker litt som drugdealers sitt opplegg: første gang er gratis, om du vil ha mer så må du betale. I mine øyne har denne mannen den perfekte jobb: han kan sope inn penger uten å gjøre NOE som helst! Han kan være hjemme og lage middag samtidig som 1000 mennesker tror han "fjernhealer". Så gir de han 500-1000kr for å få mer "fjernhealing" og han kan le hele veien til banken. (Jeg har spurt etter prisliste, men har ikke fått noe svar enda. )

Å hevde at man kan prate med avdøde personer, heale, finne savnede folk osv er avskyelig. Det er aldri gjort noen som helst funn på at dette virker, heller det motsatte http://www.huffingtonpost.com/2013/05/09/sylvia-brownes-amanda-perry-psychic_n_3240157.html . Disse "synske"/healer personene trenger enten hjelp, eller så vet de at det de gjør er svindel.....

#mariapjsverden #healing #tarotkort #spådommen.no #klarsynt #svindel

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits