Det tredje kjønn? Galskap

Dette gjelder saken om at Venstre ønsker å innføre et tredje kjønn. HVORFOR?

I den virkelige verden så er det 2 kjønn. TO. Ikke tre, ikke fem, to. 

Man er født som mann, eller man er født som kvinne. Det er alt. Beklager å si det men genetikk er genetikk. Selv om man tar kjønnsoperasjon så er man fortsatt mann/kvinne. Det er en grunn til at en mann som tar kjønnsoperasjon for å bli kvinne IKKE får lov til å delta i kvinneidrett.....

Skal man bruke millioner på å endre pass og diverse for å spare følelsene til noen få? Om vi er villig til å endre passene så bør vi vel også bygge ekstra toalett til dette ekstra kjønnet. Om man er det tredje kjønnet så vil man jo ikke like å dele toalett med et annet kjønn.....

Kan jeg velge å ikke være 1,89m høy? Jeg har lyst å være 2m, og identifiserer meg som 2m. Skal vi droppe høyde-beskrivelse i passet?

Det er INGEN biologisk grunn for å gjøre dette. Det er kun for at de få personene dette gjelder skal få fortsette å leve i ein fantasiverden! 

3 kommentarer

22.04.2016 kl.01:56

Ja, vi er opplært til 2kjønn. Men de transeksuelle er det 3kjønn.

La homofile og transeksuelle være det dem er.

Virkelighetensverden

22.04.2016 kl.10:27

Anonym:
Kan du forklare hvorfor det er det tredje kjønn? Er man ikke født som biologisk sett enten mann eller kvinne?

25.04.2016 kl.02:26

Begrepet "det tredje kjønn", benyttes om mennesker som ikke anses eller anser seg for å være mann eller kvinne. Om den sosiale kategorien som eksisterer i land som annerkjenner tre eller flere kjønn.

Også kalt transseksualitet.

Skriv en ny kommentar

hits