Grove pedofili vitser

Det har vært debatt om vitser nylig:http://m.db.no/2016/03/03/nyheter/innenriks/facebook/sosiale_medier/nettsamfunn/43353092/ og ikke minst "Mannegruppa Ottar"

Hva feiler folk? SELVSAGT kan vitser om pedofili og overgrep være morsomme! Hvem er dere som sitter på deres høye hest og sier "nei, huff, sånt burde være ulovlig å spøke med!"? Hva ler dere av? Jeg kan garantere at dere ler av vitser som går på bekostning av andre! Kanskje dere ler av vitser om dverger, svensker, rødhårede, eldre, folk med Alzheimer osv, men dere LER av andre. På samme måte lo jeg kjempehøyt da jeg hørte følgende vits:

Hva er forskjellen mellom en katolsk prest og en kvise?

En kvise "kommer" ikke på ansiktet til en 6-åring......

Jeg lo fordi punshlinen var så overraskende, og SÅ på kanten. Du har kanskje en annen type humor: flott for deg. Men kom ikke her og si at det å le av eldre eller svensker er bedre/verre. Man gjør fortsatt narr av noe/noen. 

Hvem skal bestemme hva som er greit å spøke med? Hvem skal si: "Barn og folk med funksjonshemminger er ikke lov, men dere kan tulle med kreft eller hårtap!"?

Skrev du "Jeg er Charlie" etter angrepene i Paris? Støttet du retten deres til å printe tegninger av profeten? Hvorfor har ytringsfriheten nå endret seg bare fordi DU nå blir støtt? Ser du ikke den enorme dobbeltmoralen? "Man skal kunne printe tegninger av profeten! Men vitser om pedofili er LANGT over streken!" Det tok jammen meg kort tid å glemme hvor viktig ytringsfriheten er.....

Slutt å ta alt så seriøst! Slutt å bli så lett fornærmet! Slutt med dobbeltmoralen deres! Du blir støtt? Jeg driter vel i om du blir støtt! 

6 kommentarer

evenhovland

16.04.2016 kl.12:11

Haha du må søke opp Anthony Jeselnik på youtube. Komiker som jeg tror du hadde likt. Alt er morsomt om man gjør det riktig.

Virkelighetensverden

16.04.2016 kl.12:17

evenhovland:
Hehe ja han har jeg sett en del av! Og har selvsagt sikret meg billetter til Jimmy Carr når han kommer til Bergen (https://www.youtube.com/watch?v=Rzb_p1mRW1M)

evenhovland

16.04.2016 kl.12:23

Sjalu! Han er dødsvittig

VOLVER

16.04.2016 kl.15:22

Jeg er så enig!

Malin

05.10.2016 kl.21:57

Hva er forskjellen på en intelligent mann og en UFO?

Vet ikke, har ikke sett noen av dem...

Virkelighetensverden

05.10.2016 kl.22:04

Malin: Bra! Og jeg klarte å unngå å bli støtt :)

Skriv en ny kommentar

hits