hits

STØTENDE OG AVSKYELIGE vitser

Her er et lite utvalg av støtende vitser (for alle som liker det):

Hva er forskjellen mellom Paul Walker og en datamaskin? Jeg bryr meg når datamaskinen min kræsjer...

Hvordan får du en nonne gravid? Klær henne opp som en altergutt...

Hvordan vet du at konen din er død? Sexen er den sammen, men skittentøyet blir ikke vasket...

Hva forteller du en kvinne med to blåveiser? Ingenting! Du har allrede fortalt det til henne to ganger...

Hva er forskjellen mellom en Ferrari og en haug med barnelik? Jeg har ikke en Ferrari i garasjen...

Hva er likheten mellom spinat og anal sex? Om du ble tvunget til å prøve det som liten så vil du hate det som voksen...

Verdens vanskeligste jobb: Polititegner i Kina...

Hvorfor bruker skotter kilt? Fordi sauer kan høre når en buksesmekk blir dratt ned på flere kilometers avstand....

Jeg har brukt 2 år på å finne min eks-kjærestes drapsmann.... Men ingen vil jo gjøre det!

Jeg skulle skrive en vits om Holocaust, men det er INGENTING morsomt med det! Bestefaren min dødde i Auschwitz! Han falt ned fra vakttårnet...

 

Om dere ble sint eller støtt: vil dere virkelig forby vitser? Dette er alle grusomme tema, men er det ikke mulig å le av ting som er absurde?  

 

11 kommentarer

bloggare på icedaniel.se

23.04.2016 kl.01:50

That´s true !

Simona Lovise

23.04.2016 kl.08:07

Synes det er trist at andre føler det er OK og vitse om slike ting, selv finner jeg ikke vitsene noe morsomme i det hele tatt og har opplevd at noen faktisk har fortalt "jøde-vitser" høyt rundt meg og flere andre, men det ender alltid med at den som forteller vitsen blir sittende å være flau, fordi ingen egentlig synes vitsen er noe morsom og ingen av oss sier et ord heller.

Virkelighetensverden

23.04.2016 kl.08:29

Simona Lovise:
Kan du fortelle meg noen vitser du selv ler av? Hvorfor skal man ikke kunne spøke med alt? Er det galt å fortelle kristen vitser også?

Simona Lovise

23.04.2016 kl.10:09

Jeg finner svært sjelden noen vitser jeg faktisk ler av og er ikke av dem som normalt går rundt og forteller vitser heller. Skal vel ikke være nødvendig for deg å spørre meg om hvorfor man ikke skal "kunne" spøke om alt. Noen ting er bare ikke egnet seg til å vitse med. Du har noen fine eksempler over her, og har i tillegg hørt mye annet som bare ikke er noe greit. Skrev ikke at man ikke kan fortelle noen vitser om jødedommen, men man bør kanskje vurdere hvilke vitser innen den "kategorien" som kanskje er OK å fortelle og hvem som er for drøye. Det samme gjelder kristendommen. Finnes da mange andre vitser å fortelle uten at man skal tråkke ned på en annens religion BLANT ANNET.

Virkelighetensverden

23.04.2016 kl.10:31

Simona Lovise:
Vel da er vi uenig :) Man skal kunne tulle med alt. Om du hadde fortalt meg hva du lo av så ville det garantert vært på noen sin bekostning. (Synd du ikke ler av noe. Du kan ikke komme med en eneste vits, eller tv serie du ler av?)

Flott at du er enig i at man kan tråkke på andre sin religion om man vil. Religion er ikke noe hellig som man ikke skal gjøre narr av. Samme med alle andre tema. Det at noen blir støtt av vitser om religion betyr ingenting.

Simona Lovise

23.04.2016 kl.11:00

Har ingen hensikt at jeg kommenterer noe mere her ettersom du ikke leser hva som blir skrevet. Jeg har aldri skrevet at jeg aldri ler eller finner noen ting morsomt, du spurte heller ikke om jeg kunne nevne noen serier, her dreide det seg om vitser, noe jeg ikke er noe særlig interessert i.

Jeg skrev heller ikke at man skal kunne tråkke på en religion om man vil, jeg skrev det stikk motsatte. En ting er å fortelle en vits, men man bør tenke igjennom hva slags vitser man forteller.

Du kan da virkelig ikke mene at utifra en kommentar der jeg skrev at jeg SJELDEN finner vitser jeg ler av, betyr det at jeg aldri ler av noe..

Virkelighetensverden

23.04.2016 kl.11:08

Simona Lovise:
Du skrev først "synes det er trist at andre føler det er OK å vitse om slike ting". Det betyr vel at du mener at man IKKE skal gjøre slike ting?

Beklager om jeg satt ting på spissen, men jeg spurte jo om ting du ler av. Jeg er sikker på at du kan ramse opp flere ting, men du er litt bekymret fordi du vet at du selv ler på bekostning av andre. Ingenting galt med det, vi gjør det alle sammen. Og derfor mener jeg at det blir litt dobbeltmoralskt å si "det er trist at dere kan le av noe sånt!" samtidig som man selv ler av ting som rammer andre.

Le og la andre le uten å dømme er vel det jeg prøver å si, kort oppsummert :)

Simona Lovise

23.04.2016 kl.11:39

Du vet jo åpenbart mer om meg, enn jeg selv vet, ser det ut til. Vil som sagt ikke skrive noe mer om det her, du misforstår det meste jeg skriver og antar ting utifra det og det gidder jeg ikke.

Din mamma

25.04.2016 kl.02:45

Gutten min da.. sånn skriver du ikke ting altå.. Fy.. ris på rumpa di!!!

Slutt med den blogginga og skaff deg jobb i stedet for..

lol

Virkelighetensverden

25.04.2016 kl.09:51

Din mamma:
Mamma? Trodde du var død og begravet!?!
Du burde jo vite at jeg har en jobb! Eller.... er ikke du mammen min?

Kevin

05.12.2017 kl.18:42

Hele poenget med mørk humor er at man skal kunne komme over de mørke tingene i livet. De som ikke syns mørk humor er morsomt forstår ikke humor. Humor er det som får oss til å glemme de vonde tingene og heller se de lyse sidene av livet. De som syns en vits om f.eks. pedofile er morsomt synes ikke at pedofili er morsomt, de pleier å le av ironien i at det skal være morsomt.

Skriv en ny kommentar