Kesha: Løgner om voldtekt

Jeg kom over dette innlegget: http://feministperspektiv.blogg.no/1462817015_vi_m_snakke_om_kesha.html

Her forsvarer forfatteren Kesha. Kesha (musikkartist) har påstått hun har blitt voldtatt og brukt av en som kaller seg Dr. Luke (produsent). 

HELT tilfeldig så er Kesha under en laaaang kontrakt som hun tidligere har prøvd å løse seg fra. Dette har hun ikke klart, og nå påstar hun altså at hun har blitt voldtatt. Det rare her er jo at i 2011 så SVERGET hun under ed at hun aldri hadde sex med Luke, aldri tok dop, aldri ble voldtatt. Keshas mor sverget at hun aldri så/hørte om noe tvang mellom Luke og Kesha. Men nå har plutselig "låten" fått en annen tone. 

Kesha hevder at Dr. Luke voldtok henne allerede i 2006. Dette skal altså pågått ganske lenge. Veldig rart at hun ikke har noe som helst bevis for hverken voldtekt, trusler på telefon, trusler på mail, lydopptak etc. Hun skrev også NY kontrakt med denne mannen ETTER de påståtte overgrepene. Høres det ut som en kvinne som lider? Høres det ut som en person som frykter produsenten sin? Eller høres det ut som tomme løgner fra en kvinne som er desperat etter å kvitte seg med en kontrakt hun er misfornøyd med?

Hun har hatt sin dag i retten. Retten dømte i mot Kesha. Hun må forholde seg til kontrakten hun har underskrevet. Å komme med voldtektsanklager er SVÆRT alvorlig. Det er IKKE et kort man bruker for å slippe unna kontrakter! De som støtter Kesha kan umulig ha noen respekt for rettssystemet, og at man er uskyldig inntil det motsatte er bevist. Man kan IKKE tro på en kvinne bare fordi hun roper voldtekt. Vi tror ikke automatisk på en som skriker "jeg ble banket opp for 6 år siden!", og samme logikk burde gjelde her.

 

#Kesha #løgn #bedrageri 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits