Feminisme er kreft

Dette er en provoserende tittel, og det er nok også meningen. Det er ikke min tittel, men tittelen på taler som Milo Yiannopoulos holder i USA. Han reiser rundt for å holde ulike debatter/innlegg mot/om feminisme. "Hva så?" tenker du kanskje? Helt enig. Dette er jo noe han må få holde på med om han vil, men dette er ikke feministene enig i. De lager enorm oppstandelse, saboterer møtene, nekter folk inngang til lokalene osv. Er det dette feminister vil bli kjent som? Som små barn som hyler og skriker til de får viljen sin? 

Det verste er at universitet i USA gir etter. De tillatter feministene å hindre lovlige møter, hindrer folk fra å holde debatter! Det sprer seg som kreft og det er dette Milo peker på. Her er et eksempel på hva feminister gjør ved møtene hans:

 
Feminisme blir desverre mer om at man ikke skal få lov til å kritisere andre, og at man ikke skal få uttale seg, enn om like rettigheter. 
 
Her er fra et annet møte:Men det er ikke rart de blir sinte. De har jo ingen svar når man får spørsmål som "kan du si meg en rettighet som menn har som ikke kvinner har?". Dette enkle spørsmålet stilte jeg på bloggen feministperspektiv.blogg.no Svaret? Kommentaren ble slettet..... Logikk og bevis er tabuord, og de prøver heller å sensurere enn å kom med motargument. Dette burde jo være bevis for alle at saken deres er tapt. 

Heldigvis har denne trenden ikke havnet i Norge enda. Jeg håper det aldri vil skje, men det som skjer i USA følges ofte opp i Norge.

 

#feminisme #feminist #ytringsfrihet #likestilling #feminismeerkreft #sensur #feministperspektiv


 

5 kommentarer

Nihil

20.06.2016 kl.21:02

Feminisme og Islam dreper vesten.

- i

26.06.2016 kl.01:00

feminisme handler om likestilling og de fleste rettigheter for menn og dame er like, hvert fall i Norge. Det betyr ikke at kvinner blir behandlet likt. Det kan f.eks. være på jobb, der en kvinne opplever seksuelle trakasseringer. Selvfølgelig kan dette også skje med menn, men flertallet som blir utsatt for seksuelle trakasseringer er kvinner, og det er fakta. Det er kvinneundertrykkelse som henger igjen fra 50-tallet. Jeg er feminist, og alt jeg ber om er at menn og kvinner blir behandlet likt når det kommer til daglig livet. Dette går som sagt begge veier, og det finnes menn som har blitt voldtatt og blitt utsatt for overgrep, og jeg ser ikke i bort i fra det, for det er like galt. Ikke ta alle feminister under samme kam fordi noen feminister er mer brutale, men dette er da ikke alle.

Virkelighetensverden

28.06.2016 kl.09:06

Høres ut som om du er egalitarist, ikke feminist. Du sier jo selv at menn og kvinner har like rettigheter. At menn og kvinner opplever negative ting betyr ikke at man ikke "står likt". Eller kan jeg peke på at omtrent alle voldsepisoder i Norge går ut over menn? Eller at 80% av uteliggere i Norge er menn? Kan jeg da si "se her! Norge er mannefiendtlig! Dette er manneundertrykkelse!!"?

Mortenhalv

11.09.2016 kl.16:27

Feminisme er kreft" forklar hvordan ditt vokubular kan si at feminisme er kreft. Totalt feil ordbruk og ordlyd. Kreft og feminisme har selvsagt ingenting med hverandre å gjøre, what so ever ....

Runar

11.09.2016 kl.16:34

Som jeg skrev: det er ikke mine ord. Men personen som sa det mener nok at feminisme er like skadelig for samfunnet som kreft. De har ingenting med hverandre å gjøre, men ordene er altså brukt som en sammenligning.

Skriv en ny kommentar

hits