Til Ørjan Burøe og andre hyklere

Kjære Ørjan Burøe:

Jeg ser du går kraftig ut mot Mannegruppa Ottar. Du vil slette "venner" som er medlem der. Kan du si meg hvorfor? Vi er begge enig i at personer som bryter loven bør straffes, men du som komiker må vel være enig i at pedofilivitser er HELT innenfor? Eller er du så BLIND at du ikke ser ditt eget hykleri? Jeg kan jo trekke frem noen av dine twitter-meldinger:

"Første leksjon - Duckface" skriver du sammen med et bilde av ektemannen til Erna Solberg. Gjør du narr av personen sitt utseende? Har du INGEN skrupler Ørjan?? Finner du humor i folk som griner? Din gris!!

I tillegg viser han bilder av en dame som suger penis (jeg kødder ikke!) og en naken kvinne som er hengt opp. Ørjan oppfordrer tydelig til fornedring av kvinner! Kanskje det til og med er hevnporno? Hvem vet?

Skal vi gå videre? For det er tusenvis av eksempel på hykleriet ditt Ørjan!Her gjør Ørjan narr av Lene Alexandra og fremstiller henne som om hun var mann! Bare fordi hun har muskler! Ørjan er tydelig en anti-feminist!Her gjør Ørjan narr av tema som angår seksualforbrytere! Han liker altså reklamer der slike personer får jobbe! For et svin!Her promoterer/støtter han en komiker som har komt med vitser om pedofili, massedrap, voldtekt osv. Til og med spøker om Prinsesse Dianas død! Ørjan Burøe har jo INGEN skrupler!!

Burøe sier at om man er med i en gruppe så står man til ansvar for alt det gruppen gjør. Her promoterer han en komiker, så da er han vel også ansvarlig for alt det komikeren sier? Burøe støtter altså ALLE disse pedovitsene, drapsvitsene, overgrepvitsene osv! Din syke syke mann!!!

 

Eller er det slik at du kanskje kaster stein i glasshus, Ørjan? At du var litt rask på avtrekkeren når du fordømte en gruppe med personer som kom med grove vitser? Kanskje du bør gå i tenkeboksen før du sletter "venner" som liker grove vitser, for hvordan rettferdiggjør du da det du selv driver med? Jeg vil gjerne se hvordan du svarer på disse kommentarene, men du er vel for feig til å gjøre det. Men håper at folk ser hvilken stor hykler du er, og at ALLE gjør narr av andre på en eller annen måte. Man trenger ikke like det noen sier, men man bør kjempe for deres rettigheter til å si det!

Jeg avslutter med diverse andre meldinger fra Burøe:

Humor om knivstikking av kvinner


Fatshaming:

Burøe føler det er mye god humor om drap (men ikke når andre lager lignende vitser!!!)

Burøe gjør narr av alvorlige diagnoser:

Burøe gjør narr av virus som har drept tusenvis:

Og til slutt: Burøe viser oss toppen av sitt hykleri. Han kan si det han vil, men han vil nekte andre å gjøre det samme......


 

#ørjan #burøe #ørjanburøe #hykler #ørjanburøestøtterpedofilivitser

 

 

Én kommentar

Kristian

08.10.2016 kl.17:20

Haha bra skrevet! Eid👍

Skriv en ny kommentar

hits