Til en kvinne (Sirivil)

Dette er en kommentar til Sirivil.no sitt innlegg "Til en mann":

Her en dag snakket jeg med Q om dette med vitser. I Qs tilfelle har han ofte blitt utsatt for vitser. Han har til og med vært punchlinen i noen! Jeg spurte Q: "Hvordan kan du tåle det ummeneskelige med å være en punchline i en vits? Hvordan klarer du å leve?" Q svarte: "Jeg lo akkurat av en vits om noen andre. Hvorfor skulle jeg bli fornærmet om noen lagde en vits om meg? Hvordan kan jeg se meg selv i speilet om jeg kan le av andre, men ikke av meg selv? Jeg har ikke lyst å være den kjipe typen som ikke kan ta en vits som rammer meg selv"

"Så du mener Siri Vilberg ikke kan se seg selv i speilet?" Q svarte: "Det kan hun ikke. Les bloggen hennes. Hun kommer f. eks med voldstrusler/vitser: Livspartneren min er en allrounder, han hadde funnet seg noen andre ganske kjapt, om han ville det. (Jeg river ut den velvillige livmoren din om du prøver deg.) Hun liker også å høre om ekte mord, og hun synest det er "top notch": http://www.sirivil.no/tre-skrekkelige-podkaster-for-den-gode-halloweenstemningen/ Men en spøk om voldtekt blir ALT for drøyt for henne. Kanskje det er bedre om man snakker om en ekte voldtekt? Siri Vilberg liker også å se på "Walking Dead" der man ser mennesker bli drept og voldtatt relativt ofte. Men det er helt ok så lenge Siri blir underholdt, bare ikke lag en spøk med det! Da går du LANGT over streken!"

"Men Siri sier jo også at man må slutte å objektifisere kvinner. Slik som de guttene som fant bildene av Sophie Elise" Q svarer: "Siri gjør det samme selv. Se her: http://www.sirivil.no/backstreet-boys-fem-beste-musikkvideoer/ Her skriver hun om hvor deilige guttene er, og hvordan hun selv objektifiserer de. Hun skriver: Det er åpne skjorter og vill mimikk, det er gestikulering mot himmelen og det er så mye vann. Tusen takk. "

Hva vil du si til Siri da? Q svarte: "At hun ikke skal si hva folk kan spøke med. Eller at vitser kan føre til overgrep. Vitser skal føre til latter. Man kan ha dårlige eller gode vitser, men målet er at noen skal le. Om man ler av andre, så må man tåle vitser om seg selv. Om man sikler på andre menn må man tåle å bli siklet på selv. Om man liker voldelige filmer så kan man ikke kritisere folk som liker voldelige bøker eller vitser. Hopp ned fra din høye hest Siri!" 

5 kommentarer

Siri

26.11.2016 kl.15:08

SVAR PÅ HVA DU SYNES ER DEN BESTE SANGEN AV BACKSTREET BOYS, DA!!!!

Virkelighetensverden

26.11.2016 kl.19:08

Helt klart I want it that way :)

Marianne

26.11.2016 kl.18:41

#runarmåsvare

Trine

26.11.2016 kl.22:13

Jeg liker Coast to Coast. Men det er westlife tror jeg.

Virkelighetensverden

28.11.2016 kl.00:04

For de som leser så langt: Siri har fortsatt ikke svart på hvordan hun kan hevde at voldtektsvitser er grusomme mens hun samtidig oppfordrer folk til å høre podcaster om mord og se på filmer med drap og overgrep. Men jeg forstår godt at det er vanskelig å svare på.

La folk le av det de vil. Alle ler på noen andres bekostning. Til og med Siri.

Skriv en ny kommentar

hits