Feministperspektiv = rasister? 3

  • 31.12.2016 kl.12:30 i Blogg

Dersom dere besøker Feministperspektiv.blogg.no finner dere en blogg som skal kjempe for feminisme. De sier de kjemper for at alle skal være like, og at ingen skal bli behandlet ulikt. Men denne bloggen bommer, etter min mening, helt. I sitt mål om likhet så blir de selv rasister av verste sort! Før dere leser videre kan dere f. eks lese dette innlegget på bloggen deres. Jeg kunne valgt mange andre innlegg, men la oss se på denne:

Tenk om jeg hadde skrevet "Jeg har likevel fortsatt problemer med det faktumet at en av de svarteste mennene i bransjen ble castet". Hadde du reagert? Hvorfor har en feminist problem med at noen med "feil" hudfarge blir castet? Er dette en feminist eller rasist?

Eller hva med denne: "Det er så mange hvite karakterer. Vi trengte ikke at Stephen Strange var hvit." Høres dette ut som noen som kjemper for likhet? Videre skriver de om en hvit kvinne som fikk en rolle som "ikke passet henne etnisk". 

Hva synest dere?

#feminist #feminisme #feministperspektiv #likestilling 

 

3 kommentarer

12.01.2017 kl.04:52

Nå tar du helt feil.

Det med at en hvit mann ble castet var et problem fordi alle de andre karakterene også var hvite, som da er over til det mange mener er rasistisk

Virkelighetensverden

12.01.2017 kl.08:52

Alle andre karakterer i Dr. Strange var hvite? Har vi sett samme film???
Er "Valkyrien" rasistisk? Det er jo bare 1 person av farge der. Er "Frikjent" rasistisk? Eller kan det være at flesteparten i Norge er hvite? Og derfor blir det slik?

Skal jeg klage på at de fleste i afrikanske filmer er svarte? Eller at det er VELDIG mange asiater i asiatiske filmer?

Virkelighetensverden

12.01.2017 kl.08:56

Og er det ikke rart at noen som skal kjempe for likhet sier at folk ikke bør få jobb fordi de er for hvite? Hvem er rasist når de vil gi jobb basert på hudfarge?

Skriv en ny kommentar

Virkelighetensverden

32, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits