Hjemmeundervisning for Michelle?

VG har som en hovedsak at Mamma til Michelle er nødt til å vurdere hjemmeundervisning http://www.vg.no/rampelys/blogg/mamma-til-michelle-vurderer-hjemmeundervisning-for-aa-skjerme-datteren/a/23926595/

Er ikke dette noe du burde tenkt på før du ble millionær som følge av at du utleverer dine barn på bloggen din? "Sorry Michelle! Du kan ikke gå på skole med andre barn fordi jeg tjener penger på bilder av deg, lille venn!" 

Har Anna i det HELE tatt vurdert å kanskje slutte med bloggen slik at barna hennes kan få normale liv fri fra det offentlige søkelys? Sannsynligvis ikke. Hun tjener for mye. Hun kunne ha sluttet med blogg og prøvd seg med et yrke, men da hadde hun gått ned i lønn. Hun vil heller ha hjemmeundervisning for barna sine. 

Anna sier hun er redd for at kanskje pedofile kan se bilder av barna hennes på bloggen, og så gå til barnehagen der de oppholder seg.... vel, kanskje du ikke burde legge ut bilder av barna dine???? Kan det tenkes at DU kan minke den faren betraktelig bare ved å endre på bloggen din?

Gå litt i deg selv, Anna. Ikke legg ut bilder av barna dine. Skriv om andre ting. Skift navn på bloggen din. Få fokuset over på deg selv. Ikke la barna dine betale prisen for at du skal være kjendis.

#mamma #michelle #skole #blogg 

2 kommentarer

VICCA

16.02.2017 kl.21:54

Er ikke dette strengt opp til henne selv da? :)

Virkelighetensverden

16.02.2017 kl.22:03

VICCA:
Helt enig i at det er Anna som bestemmer dette. Foreldre bør bestemme hvor barna skal gå på skole. MEN: Hun sier at hun ville tatt offentlig skole om hun trodde sikkerheten til barnet var like bra der. Hun trekker altså frem at hun mener at bloggen hennes, der hun legger ut bilder av barna, gjør barna utrygge. Da sier jeg: stopp. Tenk på barnas beste. Hun er millionær. Hun kan skifte navn på bloggen. Hun kan slutte å skrive/ta bilder av barna, og dermed minke fokus på de. HUN velger selv hva hun skal skrive om. BARNA har ikke selv valgt å bli hovedtema på en offentlig blogg.

Men vi er enig i at hun bør få velge skole til barna :)

Skriv en ny kommentar

hits