Martine Halvorsen viser dobbeltmoral

Martine Halvorsen la ut et innlegg i dag: http://martinehalvs.blogg.no/1489062749_i_kveld_er_det_lov__vre_hore.html

Her viser Martine at hun er enda en som driver med ENORM dobbeltmoral. Hvordan spør du? Vel, hun sier hun blir KVALM av disse skittne sangtekstene. Hun drar frem eksempel som «I kveld er det lov å være hore, vil du være med meg hjem når vi drikkes under bordet?» Hun NEKTER å holde munn mer! Hun skal kjempe mot dette! 

Så gjør jeg som jeg alltid liker å gjøre: jeg sjekker om hun faktisk lever som hun preiker. Man kan søke opp facebooksiden hennes, og der ligger det ute hvilken musikk hun liker. Jeg tenker "hmmm Martine liker sikkert bare god gammel musikk som hyller kvinner, og som har gode og rene tekster der positive ting står i sentrum". Jeg tok feil.

Martine liker musikk der man synger om å få pikken sugd av tilfeldige damer mens man er på tur, og nydelige lyriske tekster som: 

Dos Cadenas, close to genius
Sold out arenas, you can suck my penis
Gilbert Arenas, guns on deck
Chest to chest, tongue on neck
International oral sex
Every picture I take, I pose a threat
Bought a jet, what do you expect?
Her pussy's so good I bought her a pet
Anyway, every day I'm trying to get to it
Got her saved in my phone under "Big Booty"

Dette var fra Jason Derulo som Martine liker godt i følge sin Facebook. 

Jeg klikker videre. Martine liker også David Guetta. Han er litt som Ibsen når han skriver:

Yes I do the cooking
Yes I do the cleaning
Yes I keep the nana real sweet for your eating
Yes you be the boss yes I be respecting
Whatever that you tell me ?cause it?s game you be spitting

Her er det da en kvinne som synger denne delen.... Martine liker altså sanger om at damer skal lyde mannen, men de må kanskje være på engelsk?

Martine like også Cir. Cuz. Der den ene har en voldsdom. Hun liker også Erik og Kriss. De er jo kjent for denne teksten:

Den låta som faktisk gir deg mest head
Og alle headsa sier: "wow gutta, mad cred"
Glem sjekketriks, penger og vodka
Dette her er låta som damene blir kåt av

Så å skrive sanger om head og kåte jenter går fint! Men ikke lag sånne andre tekster da folkens! Da blir Martine lei seg, og skikkelig skuffet. Gjør som Erik og Kriss i stedet!

Så: dette var en LITEN sjekk av musikksmaken til Martine. Denne typen musikk er altså ok. Dere kan høre på denne, og Martine støtter det. Men ikke hør/lag musikk der dere synger noe annet. Kanskje dere kan sende det inn til Martine for godkjenning?

Martine liker også South Park. det er ikke musikk. Det er bare tegnefilm der man gjør narr av ALT mellom himmel og jord, og henger ut folk som homofile og gjør narr av overgrep osv. Men siden dette ikke er sanger så bryr sikkert ikke Martine seg om det.

Alvorlig talt Martine: Hvordan rettferdiggjør du dette mentalt? Du liker artister med grove tekster, serier som gjør narr av ALT og alikevel klarer du å skrive: "Jeg personlig får meg nemlig ikke til å danse til sanger som handler om voldtekt, et nedlatende kvinnesyn og kriminalitet." Dette er jo det du danser til! Dette er jo det du liker å se på tv til og med! 

#martine #russ #sanger 

2 kommentarer

23.03.2017 kl.17:59

Du er liker virkelig ikke dobbeltmoral, du Runar. Men er du glad i moral?

Har du vurdert forskjellen på å synge "you can suck my penis" og om oralsex med trettenåringer? Det ene er lovlig, det andre er ikke. Tror ikke Martine er i mot seksualitet selv om hun ikke støtter disse russesangene.

Virkelighetensverden

24.03.2017 kl.12:04

Anonym: Hei, og takk for kommentar :)

Martine skriver at hun er i mot å synge begge deler. På bloggen hennes skriver hun: "Jeg personlig får meg nemlig ikke til å danse til sanger som handler om voldtekt, et nedlatende kvinnesyn og kriminalitet." Hun trekker også frem setningen «I kveld er det lov å være hore, vil du være med meg hjem når vi drikkes under bordet?». Så skriver hun "Jeg nekter å holde munn før disse sangene er borte" Ser du som om hun BARE har noe i mot seksualisering av barn?

Så Martine har nok noe i mot seksualitet. Men hun har ingenting i mot det når hennes favoritt artister synger om horer på engelsk. Eller når film/serier gjør narr av voldtekt/homofile/drap osv.

Jeg liker ikke dobbeltmoral nei :) Og jeg er glad i moral, selv om alle har ulik moral.
Ser du nå at Martine vil at DU skal slutte å høre på den samme musikken som HUN liker? Er ikke det definisjonen på dobbeltmoral?

Skriv en ny kommentar

hits