Maria Stavang, dobbeltmoral og russelåter

Maria Stavang var SÅ sjokkert over tekstene til de mye omtalte russelåtene at hun lagde en egen låt.

Nå lurer du sikkert på hva låten hennes handler om. Du tenker sikkert at det er en slags humoristisk sang om at TIX og The Pøssy Project lagde sanger som var ALT for drøye? FEIL! Stavang lager det hun sier er "drøy og jævlig" sang. Hun tar altså sangtekstene hun KRITISERTE og gjør de ENDA verre! Hva slags verden er det Stavang lever i? Om du kritiserer en tekst for å være for drøy så er det helt ok. Men så lager du en ENDA verre tekst for å poengtere at de forrige tekstene var drøye? Har det klikket for Stavang?

Hun sier at hun håper at folk skjønner at det er satire. Trodde hun at The Pøssy Project var en gjeng voldtektsmenn som faktisk oppfordret til voldtekt av mindreårige? Hun må jo det, for ellers hadde jo det også vært satire. Og som Stavang sier: om det er satire så er det greit!

Stavang sier i intervjuet: "Noen sender melding til meg om at det er tragisk at jeg vil ligge med neddopete 13 år gamle gutter, men det er jo litt bra at folk reagerer. Det gjør meg glad. For da har de sikkert reagert på andre russelåter også" Ser du ikke selv hvor på jordet du er Stavang? Du kritiserer noen sangtekster for å være drøye (og nesten hele Norge reagerte), så du lager verre tekster og så sier du at du er glad for at folk reagerer! Vær ærlig! Du vil bare ha oppmerksomhet!

Stavang sier videre: "Det er ikke greit å synge om å voldta 13 år gamle jenter". Stavang er altså HELT i mot å synge om å voldta 13 år gamle barn. Og dette viser hun gjennom å SYNGE OM Å VOLDTA 13 ÅR GAMLE BARN! Jeg må nominere denne saken til ÅRETS intervju! :)

Til de som støtter Stavang: hva om The Pøssy Project lager enda verre tekster igjen og sier "dette er satire på Stavang sin tekst"? Da må jo det være helt ok! Så jeg anbefaler at ALLE rappere, humorister, russelåtskapere osv bare sier at de lager satire. Da kan man si ting som "For nå har du blitt tretten, vis meg hakkespetten" UTEN at folk går bananas :)

Det beste med dette er følgende: jeg spår at alle russebusser vil spille denne sangen ved de neste treffene sine. Det vil bli en stor hit! Og i stedet for at de danser til The Pøssy Project sine avskyelige og folkehatede tekster om voldtekt av 13 åringer så danser de til Stavang sine folkekjære tekster om voldtekt av 13 åringer! Forstå det den som kan!

#stavang #russ 

3 kommentarer

redningsvesten

06.05.2017 kl.21:12

Maria Stavanger rocker og er kjempe morsom.. #pussyproject

Virkelighetensverden

07.05.2017 kl.04:27

redningsvesten: Så kjekt! Regner med du støtter sanger om voldtekt av 13 åringer da.... så lenge det er satirisk?

synskepeggy

07.05.2017 kl.11:08

Jeg har en datter i huset som er i "rette" alder og hun har fått forbud mot å spille den type musikk her i huset,mor blir fysisk dårlig av å høre på det.

Tekstene er vemmmelige og kvalmende,ungdommene våre bør våkne opp og kreve at sånt vil de ikke ha noe av.De er jo flinke til å gi uttrykk for både ris og ros ellers,men sånne makkverk som russelåtene har utviklet seg til å bli får passere og det verste er at de syns det er tøft.

Får håpe at neste generasjon foreldre gjør en bedre jobb med å lære bort verdighet,verdier,selvrespekt osv.enn det er åpenbart at generasjoner før ikke har klart.Har man en ryggrad hjemmefra så er mye gjort,men det krever tilstedeværelse,noe de fleste ikke lenger har tid til dessverre.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

hits