Emiliealexandra og Mayingrid forstår ikke snapchat

MayIngrid og Emiliealexandra har begge nylig skrevet om at de hater å få bilder av peniser på snap/melding. May Ingrid sier hun av og til åpner snap mens sønnen hennes er til stede, og så dukker det opp penisbilder. Emilie sier at folk må skjerpe seg!

Jeg har også sett at det er mange andre som har lagt ut lignende innlegg. Siden dette er et stort problem så har jeg faktisk funnet en løsning!

Hva med: IKKE GI UT SNAPPEN DIN PÅ EN OFFENTLIG BLOGG?

Jeg vet at dette er ENORMT vanskelig, og at dette er HELT urealistisk å forvente av noen som liker å være i søkelyset. Men kanskje dere kan prøve det i 1 uke? Eller er det slik at dere heller vil ha penisbilder på snap enn å miste lesere? Dere kan jo også f. eks bare godta venner dere kjenner på facebook. Dere vet: slik som oss andre gjør. 

Jeg har til dags dato aldri åpnet snappen min og åpnet et tilfeldig puppebilde. Og jeg har venninner som aldri har fått penisbilder fra ukjente heller. Vet dere hva vi har til felles? Vi har ikke gitt ut snappen vår til ukjente! Og heller ikke på en blogg! 

Så: hva velger dere? Å ha kontakt med alle mulige slags mennesker (inkludert kåte folk med peniser) for å holde besøkstallene på bloggen deres oppe, eller å ha en privat snap der dere bare har bekjente? Noe sier meg at dere ikke kommer til å gjøre snappen/facebooken/bloggen deres privat...... Og et lite ekstra tips til slutt: hva med å ikke åpne snap fra totalt ukjente framfor sønnen din? 

#emiliealexandra #mayingrid

10 kommentarer

thebeautyqueen

19.08.2017 kl.15:01

trueee.

Ida

27.08.2017 kl.14:32

Jeg får også slike bilder på snap, og jeg har aldri delt snappen min offentlig. Dårlig tips du kommer med der as

Virkelighetensverden

27.08.2017 kl.17:58

Så du får pikk bilder av folk du kjenner? Rart!

Ida

27.08.2017 kl.17:59

Ja, nettopp det jeg gjør. Har kanskje noe med alderen å gjøre, gamle damer som deg er kanskje ikke like attraktive å sende til som de yngre....

Virkelighetensverden

27.08.2017 kl.18:09

Hehe så du hevder altså at du får pikkbilder fra folk du kjenner, og at du ikke ønsker dette? Jeg vil vel da hevde at du har noen rare bekjente som sender nakenbilder uten forvarsel, men jeg tviler på at du er seriøs.

Og så virker det samtidig som at du ØNSKER nakenbilder siden du prøver å fornærme meg ved å si at jeg ikke får det siden jeg er mindre attraktiv :) Du kan ikke få i både pose og sekk vet du :) Ps; jeg er ikke en eldre kvinne.

Så: ha en privat snap der du bare legger til bekjente. Så er problemet ditt løst i 999 av 1000 tilfeller.

emiliealexandra

27.08.2017 kl.18:03

Hehe, takk for at du vier et helt blogginnlegg til meg om snapchat. Jeg kan nok bare fortelle deg det, at pikkbilder er ofte fra kjente og nære - men også fra ukjente. Det skal ikke være nødvendig å ha privat snapchat-profil for å unngå slike ting

Virkelighetensverden

27.08.2017 kl.18:15

Så du får pikkbilder fra familie og nære venner? Jeg tviler SVÆRT sterkt på at dette er noe du har opplevd ofte.

At du får fra ukjente kan jeg forstå. Men da er det bare å ha en privat konto, slik som omtrent alle andre. Eller vil du ha litt pikkbilder siden du da får mer oppmerksomhet samtidig? Er jo kjedelig å BARE få familiebilder på snap!

"Det skal ikke være nødvendig å ha privat snapchat profil for å unngå slike ting" skriver du..... låser du døren når du reiser ut? Det skal jo ikke være nødvendig! Så hvorfor gjør du det? Kanskje for å unngå at ukjente folk gjør noe som du misliker med dine eiendeler? På samme måte kan du stenge snappen din for ukjente. Men som sagt; det virker ikke som om pikk bilder er noe du misliker så veldig.... for ellers hadde du gjort dette for leeeeenge siden.

emiliealexandra

27.08.2017 kl.18:23

Virker som vi har en svært ulik realitetsoppfatning, da du velger å sammenligne det å låse døren med å få pikkbilder på snapchat. Du ser ikke poenget mitt og det er helt greit.

Virkelighetensverden

27.08.2017 kl.18:26

Poenger at man gjør det man kan for å unngå situasjoner man finner ubehagelig. Det er verdens enkleste ting å gjøre snappen sin privat. Det er kjempeenkelt å bare godta venner man kjenner. Da får man ikke pikkbilder. Om man derimot ikke føler at pikkbilder er noe problem så kan man velge å ha offentlig profil. Man velger fritt!

Men det blir for dumt å syte over at man får nakenbilder når man selv kan sette en stopper for dette på 2 minutt..... På tiden DU brukte på å skrive det innlegget kunne du ha gjort profilen din privat og dermed sluppet nakenbilder i all fremtid!

Ida

27.08.2017 kl.20:43

Vel det er nettopp det jeg gjør. Jeg har en privat snap med et knippe utvalgte venner. Likevel får jeg snaps fra folk jeg verken har på "vennelisten" eller som er mine bekjente. Tydeligvis er det noen som ikke klarer å dy seg og "svinger rundt med kølla" som Klovnene synger

Skriv en ny kommentar

hits