Svartingene ruler! 3

  • 28.04.2016 kl.19:57 i Blogg

Arild Rønsen er i hardt vær etter å ha skrevet en anmeldelse der han hyller Beyonce og Lamar. Hvorfor er han i hardt vær? Fordi han i overskriften sin skrev "Nå ruler de for alvor, de unge svartingene!" Det var alt. Folk er sinte på han fordi han bruker et ord som "svarting". 

Sandeep Singh (fra Idol) går ut og sier han ikke forstår ordvalget og at "man skal ha en veldig god grunn for å publisere ordet "svarting"".

Senere sier han at det har noe med hvem som bruker ordet. Han påstår altså at om du er lys i huden så kan du ikke bruke de samme ordene som en som er mørk i huden. Virker dette logisk? Skal man rette sin ordbruk etter hudfarge/seksualitet/religion osv? 

Singh sier: "Det er som når en svart rapper sier nigga, det funker ikke hvis en hvit rapper bruker det samme ordet. Det ligger i underteksten at en svart person er på mottakersida for det ordet og står friere til å bruke det."

?? Hvorfor skal en svart rapper få bruke visse ord, men ikke en hvit? Skal svarte rappere ikke få si "hviting"? Skal bare kvinner få lov til å si "bitches"? Skal bare babyer få lov til å si "baby"?  Det virker som om det er populært å forby ord for tiden. For litt siden drev feministene en håpløs kampanje der de ville forby ordet "Bossy"..... Hva med å gjøre ord "normale" igjen? Hva med å la "svarting" få samme verdi som "hviting"? Hva skulle Rønsen ha skrevet? "Nå ruler de for alvor, de unge afro-amerikanerne"? Hele fokuset til Rønsen var jo en hyllest av "svart" musikk. 

Folk må slutte å bli så lett fornærmet. Det er et ord. Det var positivt ment. Det blir brukt "verre" ord som nigga i hver eneste rap-hit uten at noen reagerer, men når en hvit plateanmelder bruker det så klikker alle. Snakk om dobbeltmoral....#feminist #jønsen #ytringsfrihet #svarting 

STØTENDE OG AVSKYELIGE vitser 10

  • 23.04.2016 kl.00:08 i Blogg

Her er et lite utvalg av støtende vitser (for alle som liker det):

Hva er forskjellen mellom Paul Walker og en datamaskin? Jeg bryr meg når datamaskinen min kræsjer...

Hvordan får du en nonne gravid? Klær henne opp som en altergutt...

Hvordan vet du at konen din er død? Sexen er den sammen, men skittentøyet blir ikke vasket...

Hva forteller du en kvinne med to blåveiser? Ingenting! Du har allrede fortalt det til henne to ganger...

Hva er forskjellen mellom en Ferrari og en haug med barnelik? Jeg har ikke en Ferrari i garasjen...

Hva er likheten mellom spinat og anal sex? Om du ble tvunget til å prøve det som liten så vil du hate det som voksen...

Verdens vanskeligste jobb: Polititegner i Kina...

Hvorfor bruker skotter kilt? Fordi sauer kan høre når en buksesmekk blir dratt ned på flere kilometers avstand....

Jeg har brukt 2 år på å finne min eks-kjærestes drapsmann.... Men ingen vil jo gjøre det!

Jeg skulle skrive en vits om Holocaust, men det er INGENTING morsomt med det! Bestefaren min dødde i Auschwitz! Han falt ned fra vakttårnet...

 

Om dere ble sint eller støtt: vil dere virkelig forby vitser? Dette er alle grusomme tema, men er det ikke mulig å le av ting som er absurde?  

 

Grove pedofili vitser 6

  • 16.04.2016 kl.10:56 i Blogg

Det har vært debatt om vitser nylig:http://m.db.no/2016/03/03/nyheter/innenriks/facebook/sosiale_medier/nettsamfunn/43353092/ og ikke minst "Mannegruppa Ottar"

Hva feiler folk? SELVSAGT kan vitser om pedofili og overgrep være morsomme! Hvem er dere som sitter på deres høye hest og sier "nei, huff, sånt burde være ulovlig å spøke med!"? Hva ler dere av? Jeg kan garantere at dere ler av vitser som går på bekostning av andre! Kanskje dere ler av vitser om dverger, svensker, rødhårede, eldre, folk med Alzheimer osv, men dere LER av andre. På samme måte lo jeg kjempehøyt da jeg hørte følgende vits:

Hva er forskjellen mellom en katolsk prest og en kvise?

En kvise "kommer" ikke på ansiktet til en 6-åring......

Jeg lo fordi punshlinen var så overraskende, og SÅ på kanten. Du har kanskje en annen type humor: flott for deg. Men kom ikke her og si at det å le av eldre eller svensker er bedre/verre. Man gjør fortsatt narr av noe/noen. 

Hvem skal bestemme hva som er greit å spøke med? Hvem skal si: "Barn og folk med funksjonshemminger er ikke lov, men dere kan tulle med kreft eller hårtap!"?

Skrev du "Jeg er Charlie" etter angrepene i Paris? Støttet du retten deres til å printe tegninger av profeten? Hvorfor har ytringsfriheten nå endret seg bare fordi DU nå blir støtt? Ser du ikke den enorme dobbeltmoralen? "Man skal kunne printe tegninger av profeten! Men vitser om pedofili er LANGT over streken!" Det tok jammen meg kort tid å glemme hvor viktig ytringsfriheten er.....

Slutt å ta alt så seriøst! Slutt å bli så lett fornærmet! Slutt med dobbeltmoralen deres! Du blir støtt? Jeg driter vel i om du blir støtt! 

Det tredje kjønn? Galskap 3

  • 14.04.2016 kl.19:33 i Blogg

Dette gjelder saken om at Venstre ønsker å innføre et tredje kjønn. HVORFOR?

I den virkelige verden så er det 2 kjønn. TO. Ikke tre, ikke fem, to. 

Man er født som mann, eller man er født som kvinne. Det er alt. Beklager å si det men genetikk er genetikk. Selv om man tar kjønnsoperasjon så er man fortsatt mann/kvinne. Det er en grunn til at en mann som tar kjønnsoperasjon for å bli kvinne IKKE får lov til å delta i kvinneidrett.....

Skal man bruke millioner på å endre pass og diverse for å spare følelsene til noen få? Om vi er villig til å endre passene så bør vi vel også bygge ekstra toalett til dette ekstra kjønnet. Om man er det tredje kjønnet så vil man jo ikke like å dele toalett med et annet kjønn.....

Kan jeg velge å ikke være 1,89m høy? Jeg har lyst å være 2m, og identifiserer meg som 2m. Skal vi droppe høyde-beskrivelse i passet?

Det er INGEN biologisk grunn for å gjøre dette. Det er kun for at de få personene dette gjelder skal få fortsette å leve i ein fantasiverden! 

Homofile i kirken 28

  • 14.04.2016 kl.17:13 i Blogg

Hvorfor skal homofile på liv og død gifte seg i kirken? Jeg er ikke kristen, og det kan være at det er derfor jeg ikke skjønner dette....

Skal jeg, som er ateist, kreve å få bli prest? Skal ateister kunne kreve at en prest vier de? Skal vi kreve at muslimer får lov til å gifte seg i kirken? Om man skal sammenligne dette så blir det som om en jøde skulle ønske å være medlem av KKK. Du tenker kanskje at det var satt på kanten? Vel, i følge bibelen (som de kristne tror på) så er ekteskap mellom en kvinne og en mann. Homofili blir fordømt igjennom hele boken. Det blir oppfordret til drap på homofile osv. KKK hater jøder, og har "skrifter" som oppfordrer til dette. Skal vi kreve at KKK tar inn jøder i "klubben" sin?

Folk reagerer på at prester slutter i jobbene sine, nekter å vie homofile osv, men det er jo helt naturlig! De føler at de blir presset av moderne holdninger til å endre sine forskrifter, og endre det som står i deres hellige bok. Selvsagt reagerer de! 

Skal det neste bli at man krever at kirken vier flere personer? Altså polygami? Tull tenker du sikkert, men i visse land/stater er jo dette tillatt og normalt. Skal folk sine holdninger bestemme over religioner? 

Homofile kan gjøre som ateister: gifte seg i rådhuset. De får AKKURAT samme rettigheter i staten sine øyne. Hvorfor vil de bli medlem i et samfunn der hovedboken sier at de er grusomme mennesker som fortjener å dø? La de kristne ha sin religion og sin tro, og døm i hvertfall ikke de som ønsker å holde det som bibelen sier (så lenge det er innenfor norsk lov).

"La meg bli voldtatt! Ikke gi meg råd!" 0

  • 14.04.2016 kl.09:52 i Blogg

Dette er sikkert ett bilde de fleste har sett. Det gjelder saken der en lensmann kom med tips til russejenter. HERREGUD for noen reaksjoner han har fått, blant annet i diverse blogginnlegg: http://seljordslia.blogg.no/1460478296_12042016.html#comment og http://magiskliv.blogg.no

La oss gå igjennom disse tipsene punktvis:

1) Det viktigste er at ikke jentene blir overstadig beruset og vaser rundt alene"

Godt tips! Ingenting å kritisere her! Hva er felles for mange av de som blir voldtatt på kveldstid? Alkohol + de er alene. Hva i HEL#$TE er feil med å advare mot dette? Om man skal kritisere lensmannen for dette så må man også kritisere SAMTLIGE foreldre i dette landet. "Ikke drikk så mye, og hold deg med vennene dine!" Dette er vel noe ALLE har sagt! 

"Jammen det er ikke vår feil om vi blir voldtatt!" Selvfølgelig ikke! Det er helt og fult gjerningsmannen sitt ansvar: MEN: låser du døren? Unngår du områder der det samles stoffmisbrukere/kriminelle om kveldene? Hvorfor gjør du det? Du skal jo kunne stole på at ingen stjeler tingene dine i huset ditt, eller at ingen gjør deg noe om du går gjennom en samlet gjeng med rusmisbrukere....

 

Man har RETT til å gjøre som man vil, med noen begrensinger, men det gir også noen konsekvenser. Om du ikke låser døren din kan du f.eks. i noen tilfeller ikke få tilbake noe på forsikringen din siden du burde beskyttet huset bedre. Burde man ikke også tenke på å beskytte seg selv mest mulig? 

2) "Et nyttig tips er å ha sykkelbukse under russedressen"

Dette var et tips han fikk fra tidligere russejenter! OG et ganske lurt tips! En sykkelbukse er ikke akkurat så lett å penetrere/få av, og jentene fortalte at de følte seg tryggere med den på. Det er IKKE en løsning på voldtekt, men kan øke trygghetsfølelsen (selv om den kan være falsk) og det kan gjøre det LITT vanskeligere for en voldtektsmann. Skam deg lensmann for å prøve å hindre voldtekter!

3) "Hverken gutter eller jenter må sende ut signaler som kan misforstås"

Om man sender ut signaler om at man vil ha sex, men så ombestemmer seg, så er jo det greit. Selvfølgelig. MEN: om man er påvirket av alkohol så kan jo den mentale kapasiteten minkes. Man tenker ikke fullt så mye på konsekvenser som før. Det er fortsatt gjerningspersonens ansvar å stoppe, men for å forhindre en slik situasjon er det jo OGSÅ greit å tenke på hvilke signal man selv sender ut. Om man kysser, klår, ler, inviterer personen med hjem osv så sender man ut sterke signaler på at "ja, jeg vil ha sex". Om man så plutselig sier "jeg har ikke så lyst allikevel", så vil den andre personen kanskje fortsette å prøve. Man har nå komt i en situasjon der man er alene (som lensmannen advarte mot) og man har en kåt person i alkoholpåvirket tilstand med begrenset konsekvensforståelse....

SÅ: slutt å klag på en person som ville hjelpe russejenter! Han kom med gode og vanlige tips! 

Kraftig overvektig? Skjerp deg! 10

  • 07.04.2016 kl.20:25 i Blogg

Klikket du deg inn med stigende blodtrykk? Ble du provosert? Bra!

Er du kraftig overvektig så gjør noe med det! Samfunnet i dag lager unnskyldninger for alt, spesielt overvekten som sprer seg i befolkningen. "Jeg har ikke tid" "Jeg hadde en tøff barndom" "Jeg har lavt stoffskifte" "Jeg er flott som jeg er". Du kan ha FLOTT personlighet, men det er svært sjelden kraftig overvektige personer er fornøyd med kroppen sin. Det er INGEN positive helsemessige fordeler ved å være overvektig.

Man må slutte med å "støtte" overvektige, og si "man kan ikke si sånt!" Ville du prøvd å slanke deg om folk sa "du er flott som du er! Og det er sikkert ikke lett å slanke seg, så vi skjønner at du ikke orker!"?

Det er ingen som får hjelp av en slik holdning! Overvekt fører med seg sykdommer, de lever kortere og har mindre livsglede. Og kanskje det viktigste: overvektige personer får ofte overvektige barn. Livsstilen blir videreført. Så om du ikke vil ta av for din egen del: gjør det for dine barn! 

Skift ut cola med lettbrus, gå en tur på 5 minutt. Så om en uke spiser du 1 sunt måltid, og neste uke tar du deg en gåtur på 10 minutt, så 15 minutt. Ta små steg! Slutt å lag unnskyldninger for deg selv! Tenk på familien din! Du er en fantastisk person som fortjener et langt liv! Men det innebærer at du må komme deg opp av sofaen. Og når du reiser deg opp så har du tatt det første skritt: Du har stått opp for deg selv! #tjukk #feit #overvektig

Ytringsfrihet (så lenge jeg er enig) 0

  • 06.04.2016 kl.23:45 i Blogg

Jeg ser flere og flere angrep på ytringsfriheten til folk. Det var ikke lenge siden alle hadde Je suis Charlie som facebookbilde, men det ble fort glemt. 

Her er ett eksempel: http://retrospekt.blogg.no/1459957285_la_oss_snakke_litt_om.html#comment Her skrives blant annet: "Det at vi kan sitte foran en skjerm, og uttrykke alt vi tenker og mener, uten å tenke på hva vi gjør er et voksende problem." Så det er et voksende problem at vi kan uttrykke meningene våre samtidig som vi er anonyme? Hun skriver også at kommentaren "Åh, du er jente! Da er det ikke rart du spiller så dårlig." er ett eksempel på en kommentar som man ikke burde si. Hæ? Jeg har da fått mye verre kommentarere enn dette på spillingen min, men jeg blir da ikke lei meg av den grunn. 

Hvem skal bedømme hva som er greitt å si? Hvor går grensen? Alle hevdet at det var greitt å gjøre narr av religiøse figurer etter Paris angrepene, men nå begynner plutselig folk å mene at det ikke er greit å si«Fy faen du er stygg ass» (enda ett eksempel fra denne bloggen)? 

Man må tåle ting som man ikke liker! Personlig blir jeg fornærmet over personer som hevder at jeg må til Helvete dersom jeg ikke tror på en person som skal ha levd for 2000 år siden, eller av folk som hevder at homofile ikke er mennesker, men jeg tåler det! Jeg tåler det fordi vi alle har den samme ytringsfriheten! Jeg kan godt tenke "steike for noen drittsekker", jeg kan skrive "steike for noen drittsekker!", men jeg vil aldri begrense den friheten de har til å gjøre det!

Det er også snakk om nettmobbing. Mobbing foregår mellom to parter der en part er "svakere", og mobbingen foregår over lengre tid. Mesteparten av det man leser på nett er ikke nettmobbing. Det er kommentarer om innvandring, blogginnlegg som får folk til å reagere, kommentarer om politikk. Ofte kan kommentarene være fornærmende, men det er fortsatt LOVLIG! Det kan være vitser om pedofili http://www.dagbladet.no/2016/03/04/kultur/radioresepsjonen/nrk/tv_og_medier/radio/43388679/ eller vitser om voldtekt. Det kan være kommentarer som er svært sårende osv MEN FORTSATT HELT LOVLIG! 

Ytringsfriheten er lik for alle! Det DU mener er sårende kan være normal språkbruk for andre. 

#ytringsfrihet 

Svindel, overtro og Blogg 0

  • 06.04.2016 kl.19:41 i Blogg

Blogg.no kan bli brukt til mye rart; noen skriver om mat, andre om mote mens andre prøver å svindle godtroende folk.

La oss trekke frem noen eksempler:

http://tarotkort.blogg.no :

Dette er en blogg som promoterer en nettside der man kan snakke med healere, synske, sjamaner osv. Og det koster deg bare 1800,- kr for 1,5 time! Røverkjøp!

Jeg skjønner ikke hvordan noen som beskriver seg selv som "heks på fulltid" kan fortsatt tjene penger! Er det fortsatt folk som tror på "synske" og "healing"? Er det ikke rart at når man tester disse personene så kan de ALDRI si konkret navn eller ting? Det har ALDRI skjedd at en "klarsynt" har sagt "dere finner Ola Olavson død i et rødt skur ved siden av huset i Allegaten 66". Om de døde kan kommunisere så er det rart at de aldri bruker fulle navn, gateadresser, datoer osv. Blir man til skikkelige spøkefugler når man dør? "Si at navnet mitt begynner med R.... jeg vil kødde litt med sønnen min!"

Så om noen fra Tarokort.blogg leser dette: dere kan bevise at dere er supergode/ekte ved å ta kontakt med mine avdøde slektninger og poste det her. Jeg gir dere tillatelse til å skrive fulle navn og alt dere kommer på..... Jeg tipper dere vil si "det er ikke slik våre enorme krefter fungerer", men dere hevder jo at dere får kontakt med avdøde slektninger til tilfeldige personer dere snakker med i telefon, så hvorfor ikke med en tilfeldig person via ett blogginnlegg? 

Her kan dere lese om en TV2-reporter som fikk jobb som synsk + topprating! http://www.tv2.no/a/3919727

Annet eksempel er Marias blogg  http://mariapjsverden.blogg.no/1428875146_det_koselige_ektepare.html Her kan man lese om "Mannen som ikke ville forlate kjelleren sin". Dette er ett spennende tilfelle der det er en mann som driver med fisking, eller maling, eller begge deler.... Skal si Maria er konkret her! Hun poster også bilder der hun "ser" denne mannen alene, og sammen med konen. Jeg ser bare vanlige bilder, men jeg er jo ikke noe medium.... Og som om det ikke var nok: hun får hjelp av en som heter Trond! Og han må være mektig for han truer faktisk denne mannen over til den "andre siden" ved hjelp av lyssabelen sin! (Håper dette ikke er Marias kodespråk for penis...)

Maria poster også om savnede mennesker, og oppfordrer folk som kjenner seg igjen til å kontakte henne. Hva prisen er sies ikke, men vil tro at husrens og redningsaksjoner ikke er gratis. 

Healing er også populært. Et raskt søk på facebook gir meg denne gruppen: https://www.facebook.com/frekvenshealing/?fref=ts Her har altså over 1000 profiler meldt seg på gratis healing.... Alt som må til er at man skriver "ja" på gruppen! Du kan også melde på familiemedlemmer og venner, til og med dyr! Det virker altså ikke som om denne mannen har noen grense på max antall. Han kan heale ALLE (så lenge de skriver på facebookgruppen hans)! For en kraft! Men jeg synest det er veldig rart at ingen har kommentert at de melder på alle i Norge, eller alle i verden. Tenk så mange som kunne blitt healet! Dette opplegget virker litt som drugdealers sitt opplegg: første gang er gratis, om du vil ha mer så må du betale. I mine øyne har denne mannen den perfekte jobb: han kan sope inn penger uten å gjøre NOE som helst! Han kan være hjemme og lage middag samtidig som 1000 mennesker tror han "fjernhealer". Så gir de han 500-1000kr for å få mer "fjernhealing" og han kan le hele veien til banken. (Jeg har spurt etter prisliste, men har ikke fått noe svar enda. )

Å hevde at man kan prate med avdøde personer, heale, finne savnede folk osv er avskyelig. Det er aldri gjort noen som helst funn på at dette virker, heller det motsatte http://www.huffingtonpost.com/2013/05/09/sylvia-brownes-amanda-perry-psychic_n_3240157.html . Disse "synske"/healer personene trenger enten hjelp, eller så vet de at det de gjør er svindel.....

#mariapjsverden #healing #tarotkort #spådommen.no #klarsynt #svindel

 

Feminisme kan drepe... 3

  • 05.04.2016 kl.19:42 i Blogg

Jeg har ikke tenkt å gjenta det samme gamle om at: kvinner i Norge har akkurat de samme rettighetene, akkurat den samme lønnen, har akkurat/bedre forutsetninger for å ta utdannelse osv. Jeg har heller tenkt å se litt på konsekvensene av feminisme.

Politiet kan havne i mange vanskelige situasjoner. Ofte trengs det ikke noe fysisk makt, men av og til så må man ty til vold. Og her kommer dette med feminisme inn i bildet. Opptakskrav for politi har nemlig ulik standard for kvinner og menn http://www.phs.no/studietilbud/bachelor/opptakskrav/fysiske-tester/styrke---benkpress/ Hvorfor har man det? I verste fall kan dette få fatale konsekvenser! Hva med menn som klarer de kvinnelige kravene? Hvorfor skal ikke de da slippe inn? Man senker altså kravene for en jobb for noen, men ikke andre. Er det ikke dette som er diskriminering? Er det rettferdig å ha ett sett med krav for noen, og ett HELT annet sett med krav for andre for DEN SAMME jobben?

Det samme gjelder i Forsvaret http://forsvaret.no/karriere/krav/fysiske-krav Jeg trodde at den beste soldaten var den som gjorde det bra på testene uavhengig av kjønn! Om man er i krig så vil vel man vite at man har en gjeng som har bestått akkurat de samme kravene, og som du vet kan gjøre samme oppgaver som deg selv? Jeg vet ikke om hendelser i Norge der dette har kostet liv, men i en krigssituasjon så vil en gruppe med kvinner gjøre det dårligere enn en gruppe med menn. De blir også oftere skadet http://www.washingtontimes.com/news/2015/aug/26/army-stats-show-that-women-are-injured-twice-as-of/?page=all

Her er det flott å lese om kvinnene i brannvesenet som har ville holdt på å ha de samme kravene som mennene! http://www.osloby.no/nyheter/Bare-to-prosent-av-brannkonstablene-er-kvinner-7476499.html Flott! Akkurat slik bør det være! Man bør ikke senke kravene for en svært viktig jobb bare på basis av hva som er mellom beina. Man skal ha objektive krav, uansett. Dersom man ikke klarer de samme fysiske kravene som er satt så bør man heller ikke få jobben!

#feminisme #likestilling #politiet #forsvaret

Virkelighetensverden

32, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits