Feminismens løgner 0

  • 12.05.2016 kl.10:56 i Blogg

Feminister har en viktig kamp i verden, og det er å kjempe for kvinners rettigheter i land der kvinner ikke har samme rettigheter som menn. Som oftest gjelder dette utviklingsland i Afrika/Asia/Sør-Amerika. Det gjelder IKKE land som Norge, USA, England osv.

I disse landene har feministene blitt mer og mer gal. De skriker til de får viljen sin, og de lyver for å klare det. I dette innlegget vil jeg vise noen eksempel:

1) Feminister får en Nobelprisvinner i kjemi til å miste jobben:

Tim Hunt sa i en tale "Det er 3 problem med jenter i et laboratorium: du forelsker deg i de, de forelsker seg i deg, og de griner når de får kritikk". Det blir sagt at dette ble sagt i en spøkefull og ironisk tone, men feministene EKSPLODERTE! De krevde at Hunt skulle få sparken for disse kommentarene, og feministene så tydeligvis ikke det ironiske i at de kunne bruke sin ytringsfrihet til å kreve at en annen skulle miste jobben for noen kommentarer. Hunt mistet til slutt jobben, og verden mistet altså en verdensledende kjemiker som har gjort store gjennombrudd. Alt fordi han VÅGDE å si at forskere kan forelske seg, og at jenter ikke tåler kritikk så bra. Er dette ytringsfrihet? Om frihet betyr noe som helst, så betyr det at man kan si til folk ting de ikke vil høre.....

Men historien fortsatte: Den kvinnelige "journalisten", Connie St. Louis (som var den som gjengav ordene til Hunt fra denne talen) løy. Å misbruke ord, og å lyve er derimot ikke noe nytt for St. Louis http://www.dailymail.co.uk/news/article-3141158/A-flawed-accuser-Investigation-academic-hounded-Nobel-Prize-winning-scientist-job-reveals-troubling-questions-testimony.html

Hunt skrøt av kvinnene i sin tale, og sa spøker som var tydelig tull. Å klippe ut enkelt utsagn er noe man kan gjøre med alt og alle. 

 

2) Likelønn: Hvor mange ganger har du hørt at menn og kvinner tjener ulikt? Senest i Dagbladet http://www.dagbladet.no/2016/03/11/nyheter/politikk/likestilling/innenriks/arbeidsliv/43466510/

Dette er så til de grader feil. Man kan IKKE sammenligne den totale lønnen til alle kvinner med den totale lønnen til alle menn. Kvinner jobber mindre, de har oftere deltidsstilling, de jobber færre timer overtid, de jobber oftere i det offentlige osv osv. Om man skal se om det er likelønn i et samfunn så man selvsagt se på personer med samme jobb, samme utdannelse og likt antall jobbtimer. http://time.com/3222543/5-feminist-myths-that-will-not-die/

Ellers kan man si "se her! Ingeniører tjener mer enn lærere! Det betyr at lærere jobber gratis på fredager!" Dette stemmer jo ikke. En lærer VET at om han/hun blir lærer så vil han/hun tjene mindre enn f.eks en ingeniør. Personen vet også at han/hun kan ta ingeniørutdannelse istedet og tjene enda mer. Om kvinner vil ha en jobb i et høytlønnet yrke, for eksempel tannlege, så kan de jo bare ta den utdannelsen. OOOOJJJ vent litt.... 7 av 10 tannlegestudenter ER jo kvinner... 

Et spørsmål man bør stille seg om man fortsatt tror på at kvinner tjener mindre enn menn: Hvorfor ansetter ikke bedrifter bare kvinner? De vil jo da spare 10-20% av lønnsutgiftene sine med en gang! Det er jo en ENORM besparelse, og vil gi eieren enormt større markedsfordel. Det er fordi menn og kvinner tjener HELT likt om man ser på samme stilling, samme utdannelse og samme jobbprosent. 

#feminisme #løgner  

Kesha: Løgner om voldtekt 0

  • 11.05.2016 kl.20:06 i Blogg

Jeg kom over dette innlegget: http://feministperspektiv.blogg.no/1462817015_vi_m_snakke_om_kesha.html

Her forsvarer forfatteren Kesha. Kesha (musikkartist) har påstått hun har blitt voldtatt og brukt av en som kaller seg Dr. Luke (produsent). 

HELT tilfeldig så er Kesha under en laaaang kontrakt som hun tidligere har prøvd å løse seg fra. Dette har hun ikke klart, og nå påstar hun altså at hun har blitt voldtatt. Det rare her er jo at i 2011 så SVERGET hun under ed at hun aldri hadde sex med Luke, aldri tok dop, aldri ble voldtatt. Keshas mor sverget at hun aldri så/hørte om noe tvang mellom Luke og Kesha. Men nå har plutselig "låten" fått en annen tone. 

Kesha hevder at Dr. Luke voldtok henne allerede i 2006. Dette skal altså pågått ganske lenge. Veldig rart at hun ikke har noe som helst bevis for hverken voldtekt, trusler på telefon, trusler på mail, lydopptak etc. Hun skrev også NY kontrakt med denne mannen ETTER de påståtte overgrepene. Høres det ut som en kvinne som lider? Høres det ut som en person som frykter produsenten sin? Eller høres det ut som tomme løgner fra en kvinne som er desperat etter å kvitte seg med en kontrakt hun er misfornøyd med?

Hun har hatt sin dag i retten. Retten dømte i mot Kesha. Hun må forholde seg til kontrakten hun har underskrevet. Å komme med voldtektsanklager er SVÆRT alvorlig. Det er IKKE et kort man bruker for å slippe unna kontrakter! De som støtter Kesha kan umulig ha noen respekt for rettssystemet, og at man er uskyldig inntil det motsatte er bevist. Man kan IKKE tro på en kvinne bare fordi hun roper voldtekt. Vi tror ikke automatisk på en som skriker "jeg ble banket opp for 6 år siden!", og samme logikk burde gjelde her.

 

#Kesha #løgn #bedrageri 

Sannheten om voldtekt 3

  • 10.05.2016 kl.23:09 i Blogg

Jeg leste et innlegg tidligere i dag http://elenavslife.blogg.no/1462904345_sannheten_om_voldtekt.html#comment

Selve tanken bak innlegget (at offeret aldri er skyld i overgrepet) er vi enig i. Men vi er nok uenig i hvilke faktorer som kan spille inn.

Elena skriver at voldtekt ikke handler om hvor mye sex noen har, hvor attraktiv en person er, hvor mye noen drikker osv. Men dette er jo beviselig feil!

Alle disse tingene er faktorer som høyner sannsynligheten for å bli voldtatt https://en.wikipedia.org/wiki/Factors_associated_with_being_a_victim_of_sexual_violence

Selvfølgelig skal man kunne bruke de klærne man vil, gå der man vil, drikke det man vil osv men man må da også være klar over at det er risiko forbundet med dette. Det hjelper ikke å holde hendene forran øynene og nekte å innse dette. Å si til jenter at klær, alkohol, sexpartnere osv ikke har noe å si for voldtekt er direkte løgn.

Elena skriver "Hvis voldtekt handlet om hvor utfordrende deres klær var, ville antallet voldtekt firedoblet seg i løpet av sommeren. Men det gjør det ikke.." Jeg vet ikke hvordan Elena kom med tallet "firedoblet", men her tar hun feil igjen. Det ER flere voldtekter om sommeren http://www.bjs.gov/content/pub/pdf/spcvt.pdf

Elena skriver:"Hvis voldtekt handlet om hvor mye sex en person har hatt før, ville ikke jomfruer blitt voldtatt. Men det blir de.." Dette er også helt feil. Personer som voldtar her ulik "smak". Noen liker jomfruer, noen liker andre ting. Men om man ser på statistikken så viser den klart at personer med mange sexpartnere og personer med sex til yrke har mye større sjans for å bli voldtatt. Av og til vil en jomfru bli voldtatt, men dette beviser IKKE at antall sexpartnere er uviktig. Det blir som å si at "Hvis bilulykker handlet om hvor mye alkohol noen hadde drukket, så ville ikke edru personer forårsaket ulykker. Men det gjør de.."

Så kort oppsummert: Offeret har aldri skyld i en voldtekt, MEN det er visse ting man kan gjøre for å minke risikoen for voldtekt. På samme måte som jeg kan minke risikoen for innbrudd i huset mitt, selv om INGEN har lov til å bryte seg inn.

#voldtatt #voldtekt  

Feministisk Initiativ aka tullepartiet 13

  • 01.05.2016 kl.13:07 i Blogg

Jeg var inne på siden til Feministisk Initiativ for å se hva partiet kjempet for. Ikke overraskende så var det mye tull.

De starte med å skrive: "Vi er et feministisk og antirasistisk parti....." Er det noen parti i Norge som ikke er antirasistisk? Hvorfor trenger et parti å gå ut og si hva de er anti for? Betyr dette at FI (Feministisk Initiativ) ikke er anti-dyremisbruk? Eller at de ikke er anti-incest? Så et lite tips til FI: stryk det fra åpningslinjen. Alle antar at norske parti er antirasistisk....

Hovedkampsaken til FI er "Å opprettholde og håndheve sexkjøpsloven". Så feministene vil altså ikke at kvinner skal kunne selge sin egen kropp. Det vil gjøre alle kvinner som selv velger å selge kroppen sin til kriminelle (eller i hvert fall de som kjøper denne tjenesten) Er det ikke bedre å slå ned på de som tvinger kvinner til å gjøre dette? 

FI vil også ha seksualundervisning fra barnehagealder.... De har fokus på "entusiastisk ja". Betyr dette at om jeg har sex med konen min uten at jeg har sagt "JA!" på forhånd så har hun voldtatt meg? Eller at om en gutt og en jente kliner på fest. Jenten leier gutten inn på soverommet, klær av han, har sex med han og han aldri sier "ja, jeg vil ha sex med deg" så har jenta voldtatt gutten? "Entusiastisk ja" er fine ord som ikke gir mening når man undersøker saken.

FI vil stoppe "tvangssterilisering av transpersoner". Kan noe fortelle meg hva i all verden dette er? Jeg tviler sterkt på at staten Norge sier "er du transperson? Vel, da må du nok under kniven og få en sterilisering gitt!". Tipper at dette referer til at transpersoner må skifte kjønn for å endre oppgitt kjønn i passet sitt. SELVSAGT må de det! Skal jeg kunne endre kjønnet mitt til "jente" fordi jeg har lyst? Skal det stå at jeg er kvinne i passet fordi i år så har jeg lyst å være mer feminin?

Kampsakene til FI viser hvorfor partiet er usynlig. De sliter med å finne ekte saker siden kvinner i Norge er likestilte, og de fleste andre grupper er også det. Det betyr at de eneste kampene de har igjen er "må bli enklere å skifte kjønn i passet!", "vi er anti-rasistisk!" og "vi bør utforme samfunnet slik at handikappede kan komme seg frem!" (og denne siste saken er jo noe alle parti i Norge er enig i uansett). 

#feminist #feminisme #feministikinitiativ  

Virkelighetensverden

32, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits