Flere kvinner i actionfilmer? 4

  • 29.06.2016 kl.00:19 i Blogg

Har dere sett den nyeste Xmen filmen? Her er en poster fra den:Ble du sjokket? Føler du deg sint?

Denne posteren har skapt stor dramatikk hos feminister rundt omkring store aviser #Xmen" name="Xmen" title="Xmen">#Xmen Dette oppfordrer visstnok til kvinnevold, og det er diskriminerende... Virkelig? Om du tenker det samme så har du problemer! Du reagerer negativt når ett kjønn opplever vold, men reagerer ikke når et annet opplever det samme. Tenk på ALLE filmpostere som viser vold mot menn! Reagerte noen da? Sa noen at "dette oppfordrer til vold mot menn!". Nei! Men med en gang kvinner opplever det samme så blir det ramaskrik.

Reagerer du like kraftig på dette bildet?

Dersom ikke: gratulerer! Du diskriminerer! Du føler mindre følelser fordi du ikke kjenner igjen et spesifikt kjønn.

Så til tittelen på innlegget: Flere kvinner i actionfilmer? Dette er jo noe feminister har ønsket i lang tid. MEN: Gud forby at noe skulle skje mot disse kvinnene! De må jo IKKE oppleve vold! Det reagerte man jo tydelig på her! Og de kan heller ikke oppleve å bli voldtatt http://www.nydailynews.com/entertainment/tv/game-thrones-fans-outrage-rape-leads-article-1.2473233 Tenk det! Det man reagerer MEST på i serien er når en jente blir voldtatt! Man reagerer IKKE når tusenvis av menn blir torturert/drept/lemlestet eller når barn blir drept, men når KVINNER opplever noe negativt da er det full krise. Jeg mener IKKE at de skal nå begynne å reagere på alt som jeg har nevnt, jeg mener at de skal ta filmene/seriene for det de er: FICTION. De viser hvor grusom verden kan være, de viser det lyseste og det mørkeste i mennesket. I de fleste action/sci-fi filmer opplever hovedpersonen/e motgang og lidelse. Man kan ikke ønske at kvinner skal delta mer i en slik sjanger samtidig som de skal være fredet fra disse opplevelsene! Hvorfor skal kjønnet ha noe å si? En mann opplever smerte på samme måte. Hvorfor skal man reagere forskjellig på om det er en mann som blir kvalt eller om det er en kvinne? De som reagerer på dette støtter IKKE like rettigheter i så fall. De setter kvinnen i helt annen liga enn mannen.

Så hvor står du??

 

#feminisme #feminist #xmen #likestilling #kvinner

Feminisme er kreft 5

  • 20.06.2016 kl.15:19 i Blogg

Dette er en provoserende tittel, og det er nok også meningen. Det er ikke min tittel, men tittelen på taler som Milo Yiannopoulos holder i USA. Han reiser rundt for å holde ulike debatter/innlegg mot/om feminisme. "Hva så?" tenker du kanskje? Helt enig. Dette er jo noe han må få holde på med om han vil, men dette er ikke feministene enig i. De lager enorm oppstandelse, saboterer møtene, nekter folk inngang til lokalene osv. Er det dette feminister vil bli kjent som? Som små barn som hyler og skriker til de får viljen sin? 

Det verste er at universitet i USA gir etter. De tillatter feministene å hindre lovlige møter, hindrer folk fra å holde debatter! Det sprer seg som kreft og det er dette Milo peker på. Her er et eksempel på hva feminister gjør ved møtene hans:

 
Feminisme blir desverre mer om at man ikke skal få lov til å kritisere andre, og at man ikke skal få uttale seg, enn om like rettigheter. 
 
Her er fra et annet møte:Men det er ikke rart de blir sinte. De har jo ingen svar når man får spørsmål som "kan du si meg en rettighet som menn har som ikke kvinner har?". Dette enkle spørsmålet stilte jeg på bloggen feministperspektiv.blogg.no Svaret? Kommentaren ble slettet..... Logikk og bevis er tabuord, og de prøver heller å sensurere enn å kom med motargument. Dette burde jo være bevis for alle at saken deres er tapt. 

Heldigvis har denne trenden ikke havnet i Norge enda. Jeg håper det aldri vil skje, men det som skjer i USA følges ofte opp i Norge.

 

#feminisme #feminist #ytringsfrihet #likestilling #feminismeerkreft #sensur #feministperspektiv


 

Virkelighetensverden

32, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits